Balears 13/06/2017

Els funcionaris de Cort acusen Angélica Pastor de "controlar i anul·lar l'activitat sindical"

Des del col·lectiu denuncien pressions i ingerències constants des de l'inici de la legislatura

Ara Balears
1 min
Els funcionaris de Cort reclamen la dimissió de Pastor i Jhardi al ple

Palma"La senyora Angélica Pastor, des de l'inici de la present legislatura, ha intentat controlar i anul·lar l'activitat sindical de tots i cadascun dels sindicats representatius d'aquest Ajuntament". Així de contundent s'ha mostrat la Junta de personal funcionari de Cort en un comunicat emès aquest dimarts, en què han volgut "manifestar públicament" el seu rebuig a la gestió de la regidora de Seguretat Ciutadana.

Segons expliquen, han rebut pressions i ingerències "constants" d'Angélica Pastor per haver exercit les seves funcions sindicals i "s'ha intentat obstaculitzar i esporuguir els sindicats representatius i les persones que els representen per sistema i des de l'inici de la legislatura".

El col·lectiu denuncia que a la darrera Mesa General de Negociació, duita a terme a principis de juny, no s'hi va presentar cap representant de Seguretat Ciutadana, tot i que s'havien de tractar diversos aspectes relacionats amb l'àrea. L'única resposta que varen obtenir per part de la Regidoria va ser "un escrit que responia algunes preguntes formulades pels sindicats" per així no haver de suspendre la reunió.

Recorden també que en les negociacions del maig, Angélica Pastor va "advertir" tots els sindicats que "donaria compte a l'autoritat judicial de les nostres intencions si tornàvem a sol·licitar informació o mostrar alguna queixa" respecte de la gestió d'algunes de les destinacions que s'havien adjudicat a Seguretat Ciutadana.

stats