Balears 08/09/2015

Formentera reivindica la construcció del nou col·legi de Sant Ferran

El president del Consell, Jaume Ferrer, ha elogiat la visita del conseller atès que cap dels representants de l'Executiu balear anterior visitara l'illa

Efe
1 min
Visita del conseller balear d'Educació i Universitat, Martí March, a Formentera aquest matí. / CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

EivissaEl Consell de Formentera ha reivindicat avui al conseller balear d'Educació, Martí March, la construcció del nou col·legi de Sant Ferran, segons ha informat la institució després de la visita realitzada pel representant del Govern a l'illa. El president del Consell, Jaume Ferrer, ha elogiat "el gest" de March de desplaçar-se fins a Formentera, després que cap dels tres consellers de l'Executiu balear anterior visitara l'illa en tota la legislatura.

"Des del Consell de Formentera estem molt contents després que dos mesos després de prendre possessió hàgem tingut la seua visita i més quan en els últims quatre anys no va ser possible que hi haguera cap", ha indicat Ferrer. El president del Consell ha posat l'accent principalment en la construcció del nou col·legi de Sant Ferran i ha assenyalat el seu objectiu que s'inicie el 2016.

Així mateix, també ha demanat un augment de l'oferta de cicles formatius presencials a Formentera de cara al curs 2016-2017 així com la instauració del batxillerat artístic. "Som conscients que no podem tenir un nombre elevat de cicles però sí augmentar l'oferta. Per al curs 2016-2017 ha de ser una realitat el cicle esportiu i el sanitari", ha indicat el president formenterer.

stats