Balears 13/12/2017

Biel Barceló dimiteix

Després de més de dues hores de reunió, l'executiva de MÉS per Mallorca ha pres aquesta decisió pel viatge que va fer a Punta Cana

C.b.
1 min
El vicepresident del Govern, Biel Barceló

PalmaBiel Barceló ja no és el vicepresident del Govern de les Illes Balears. Després de més de dues hores de reunió de l'executiva de MÉS per Mallorca, Barceló ha presentat la seva dimissió pel viatge que va fer a Punta Cana la setmana passada convidat per Canal 4 TV i patrocinat per Air Europa.

Tot i que la reunió havia de ser les 16 h, no ha començat fins passades les 17 h. S'ha fet a la seu de la formació, al carrer General Riera, a Palma. La trobada s'ha organitzat amb molt de secretisme i s'ha intentat ocultar als mitjans l'hora i el lloc on es faria.

Hi han assistit, a més, membres que no són de l'executiva de la formació, com ara el batle de Palma, Toni Noguera; la regidora d'Ecologia, Agricultura i Benestar animal de Palma, Neus Truyol, i la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, que forma part del consell polític de MÉS. També hi han assistit Margalida Capellà i Miquel Ensenyat, que ja han abandonat la reunió.

El president del Consell de Mallorca ha dit que tothom coincidia que Barceló no hauria d'haver anat a Punta Cana. Tot i això, ho veuen més com una qüestió de falta de "prudència", atès que no va ser conscient de l'impacte que podien tenir les seves actuacions, més que d'incompliment del "codi ètic". La resta d'assistents encara continuen reunits i tothom coincideix que serà una reunió molt llarga.

stats