Balears 14/07/2017

L'empresa que va desallotjar Ca ses Mopis amenaça ara el jardí d'Epicur

Hi ha una ordre per expulsar les persones que col·laboren amb l'espai dia 31 a les 9.30 h

Martí Gelabert
1 min
El jardí d'Epicur es troba al carrer Bisme Maura amb Joaquím Maria Bover, a Palma

PalmaL'empresa Oliver Mateu, la immobiliària que va demanar desallotjar l'espai ocupat Ca ses Mopis, reclama ara el jardí d'Epicur. Així ho adverteixen els col·laboradors de l'espai, que han pogut confirmar les seves sospites. L'ordre de desallotjament està prevista per al dilluns 31 a les 9.30 h del matí.

Ahir, es va fer una assemblea per explicar la situació per la qual està passant el jardí. Hi va assistir molta gent, veïns i col·lectius, segons Víctor García, un dels seus col·laboradors. Les properes passes són intentar parlar amb l'empresa immobiliària perquè cedeixi l'espai i no procedeixi al seu desallotjament. La intenció és que vegin que "possiblement tota la societat s'implica per demanar que deixin l'espai lliure".

"Si l'empresa no ho accepta, farem pressió a la seva publicitat", ha explicat García. Entre els acords als quals es varen arribar a l'assemblea d'ahir horabaixa, es va decidir demanar als polítics de l'Ajuntament que es posicionin sobre la situació. Cal recordar que en el desallotjament de Ca ses Mopis diversos polítics, sobretot de Podem, van donar suport a la resistència de l'espai.

Les activitats per conscienciar i intentar protegir l'espai continuaran. La propera que s'ha organitzat és per a dia 22, de 12.00 a 00.00 h, una jornada solidària amb activitats per a infants, música i menjar popular.

stats