Balears 14/09/2014

Dissabte i diumenge que ve, l’ARA Balears en paper, més i millor

A partir de demà, arabalears.cat tindrà nous continguts i edició especial a les 21 h per als subscriptors, mentre que el paper es reserva per als dos dies del cap de setmana

Ara Balears
1 min

PalmaL’ARA Balears comença demà una nova etapa. Nous espais d’informació i participació al digital arabalears.cat tots els dies de la setmana, més actualització i una edició especial per als subscriptors, cada dia a les 21 h amb temes propis, opinió, lectures de la jornada que s’acaba i previsions per a l’endemà. També hi haurà un observatori diari, els nostres Sí i No, una secció on conèixer el que pot acabar sent notícia, l’editorial com a posició del diari davant un tema, els millors tuits del dia i, entre d’altres, una bústia com a línia directa i de debat amb la direcció del diari.

A totes les Illes

L’edició en paper de l’ARA Balears no desapareix, sinó que arribarà puntualment cada dissabte i cada diumenge als punts de venda habituals de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. I ho farà amb un increment important de pàgines, amb més temes propis de Balears i amb els suplements Criatures, ARA Diumenge i Rar. Com avançàvem la setmana passada, els dissabtes l’ARA Balears posarà especial atenció en l’educació i la cultura, mentre que els diumenges aprofundirà en l’anàlisi de l’actualitat econòmica, social, territorial i política, com també en els reportatges i les entrevistes en profunditat. Els dossiers temàtics, analítics i amb freqüència propositius afavoriran la lectura de l’edició de paper al llarg de la setmana.

La nova etapa que l’ARA Balears comença demà suposa un canvi innovador, pioner entre la premsa en paper, que viu una època de transformació marcada pels nous costums dels lectors.

stats