Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

La dimissió de Sánchez centra totes les atencions

Més actualitat, en una selecció de piulades

Francina Armengol (@F_Armengol): “Força i ànims, @sanchezcastejon, per una decisió tan difícil. Molts ens mantindrem lleials als nostres votants”.


Ernest (@Ribalaiga): “Avui [ahir] és un dia negre pel socialisme. La majoria de diputats del @psoe votarà en un sentit diferent del que ho farien els seus representants”.

Lluís Apesteguia (@LluisApesteguia): “Aplaudesc la coherència final d'en Sánchez. Però hauria estat bé que l'hagués exercit al febrer quan va preferir C's a Podem i sobiranistes”.


Margalida Font (@Margalidafa): “Decisions que fan que avui [ahir] tornem a il·lusionar-nos. #dignitatPedro”.


Antoni Salvà Salvà (@antoni_salva): “Doncs qui renuncia a l'escó no és cap dels investigats per assumptes tèrbols, sinó qui demanava consultar la militància. Estam ben arreglats”.

Guillem Caballero (@GuillemGCA): “El PSOE fa president a qui sabia el tama de Gürtel i a qui ha permès que un ministre espiï polítics... Patètic tot!!”.


Amadeu Corbera (@amadeucorbera): “Idò jo que el @PSOE es desfaci ho trob positiu, sincerament. Igual que CDC per l'independentisme, el PSOE era un tap per l'esquerra espanyola”.

Francesca (@Mallorcat): “Petit progrés seria, per a les Illes Balears, tenir al Congrés diputats centrats en els interessos de la nostra comunitat. #investidurarajoy  #IBinvisibles”.


Santiago Benejam (@sbenejam): “Bon dia i bon cap de setmana a tothom. Avui [ahir] es consumarà una de les mes grans traïcions de la història de Espanya”.


Victòria Avellà (@VicAve): “El debat sobre la inacceptable influència de l'imperialisme ianqui en la celebració de festes com la de Halloween ja ha començat?”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF