Balears 09/05/2015

"El PSIB vol pactar amb Podem, que vol transformar Balears en Veneçuela, Cuba o Bolívia": Bauzá en 10 frases a la televisió

"L'actual sistema de finançament neix d'una reunió entre Zapatero i el president de la Generalitat [de Catalunya] i aquesta injustícia l'estem pagant els ciutadans de Balears"

Ara Balears
2 min

PalmaEl president del Govern, José Ramón Bauzá, ha estat entrevistat a la Televisió d'Eivissa i Formentera durant la seva visita a les Pitiüses en ple inici de la campanya electoral. Aquestes han estat algunes de les seves afirmacions més contundents sobre diferents qüestions d'interès públic:

PÈRDUA DE VOTS I DIPUTATS

1. "Les enquestes són una fotos estàtica en un moment donat i res més que això". "Miri quina importància li donava Cameron a les enquestes i com ha acabat"

2. "Els ciutadans que estan dubtosos o els qui pensen votar als qui ens van dur a l'actual situació econòmica, després que no es queixin com s'han queixat aquests anys passats quan nosaltres hem hagut de gestionar les dificultats, fruit del que altres visqueren en festes que hem pagat nosaltres"

3. "Potser hi ha coses que no hem sabut explicar i segurament ens hem equivocat. Només s'equivoca el qui pren decisions i sabem que ens hem equivocat"

PACTES DE GOVERN

4. "Ja hem vist el que ha anticipat el PSOE, que vol que torni un tercer pacte d'esquerres amb propostes ideològiques com la de Podemos. Francina Armengol vol liderar idees molt radicals". "Podemos vol que la societat balear es transformi en el mateix que Veneçuela, Cuba o Bolívia"

5. "Les majories absolutes són difícils, del que es tracta és de treure el millor resultat possible"

FINANÇAMENT

6. "El greuge comparatiu del finançament de Balears no ha estat possible solucionar-lo perquè l'Estat ha de tenir equilibrats els seus comptes i el govern espanyol vol un consens"

7. "L'actual sistema de finançament neix d'una reunió entre Zapatero i el president de la Generalitat i aquesta injustícia l'estem pagant els ciutadans de Balears"

EDUCACIÓ I LLENGUA

8. "Quina casualitats que els docents hagin convocat ara una vaga. Jo crec que la gent ja sap el que hi ha"

9. "Nosaltres hem parlat amb una part de la comunitat educativa que és la que creu en el trilingüisme, que té experiència i prestigi en l'àmbit autonòmic, nacional i internacional"

10. "El trilingüisme és millorable? Sense cap dubte. Què ens hem equivocat en alguna cosa? Absolutament, perquè si no ja estaria totalment implicat"

stats