Balears 19/01/2017

El palau de congressos es presenta a Fitur de la mà de Cort i Melià

L'obertura de la infraestructura està prevista per a la pròxima primavera

Ara Balears
1 min
El Palau de Congresos de Palma. / ISAAC BUJ

PalmaÉs la gran aposta de Palma per la diversificació i la desestacionalització. Aquest dijous, l'Ajuntament de Ciutat ha presentat a Madrid, a la fira turística Fitur, el palau de congressos. Ho ha fet amb la companyia de Melià, que gestionarà la infraestructura i que en té prevista l'obertura per a l'1 d'abril, ara que s'ha desencallat la situació amb la concessió de les butaques.

La presentació ha servit per donar a conèixer a empreses i professionals del sector el palau, que pretén posicionar Palma "com a destinació internacional de congressos, negocis i incentius", destaca l'Ajuntament. El vicepresident del Govern, Biel Barceló; el conseller delegat de Melià, Gabriel Escarrer; el director gerent de l'ATB, Pere Muñoz; la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Adrover, i el gerent del palau, Alfonso Meaurio, han acompanyat el batle, José Hila, en la presentació.

"Un dels majors reptes de Palma és saber gestionar el seu èxit turístic i l'arribada de turistes", ha entonat Hila. En aquest sentit, ha reiterat la intenció de l'Ajuntament de "generar riquesa" durant tot l'any. "Es tracta d'un segment del turisme que pot arribar a generar un corrent econòmic important i estratègic per a la ciutat", ha sentenciat Hila.

stats