Rebutjat el recurs contra l'adjudicació de les butaques del palau de congressos

L'Ajuntament celebra la decisió del Tribunal administratiu central de recursos contractuals per superar el darrer "obstacle"

Dia 1 d'abril el palau de congressos de Palma podrà començar a funcionar amb normalitat. El Tribunal administratiu central de recursos contractuals ha rebutjat el recurs presentat contra l'adjudicació de les butaques -l'empresa Ascender en guanyà el concurs amb una proposta de 765.336 euros-. "És la darrera notícia que faltava per acabar de concloure el procés d'adjudicació del palau de congressos", ha celebrat el batle de Palma, José Hila, des de Fitur a Madrid, on s'ha assabentat de la decisió. De fet, des d'allà s'està promocionant Palma com a ciutat de congressos.

"Són molt bones notícies. S'ha resolt favorablement als nostres interessos. Tenim via lliure i en 50 dies les butaques estaran posades", ha explicat la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover. Des de l'Ajuntament s'ha recalcat que ara la infraestructura podrà començar a "donar rendiment a la ciutat". De fet, Hila ha assegurat que es generaran 200 llocs de feina directes i molts d'altres d'indirectes. "Els turistes de congressos són d'alt poder adquisitiu i fan una despesa important", ha apuntat Hila, qui ha destacat que beneficiarà la ciutat a la temporada mitjana i baixa. També ha recordat que es començarà a cobrar el lloguer. Cal recordar que Melià gestionarà la infraestructura.

Adrover ha volgut reiterar que des de l'Ajuntament s'han superat tot un seguit d'" obstacles" per fer realitat l'obertura del palau. Hila ha assegurat que "tot el que abans no es va ser capaç de fer nosaltres ho hem fet en un any i mig".

EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF