LES CONSEQÜÈNCIES DEL TEMPORAL

Reobertes totes les carreteres de la Serra tallades per la neu

La de Bunyola-Orient (Ma-2100) ha estat la darrera en reobrir-se

A poc a poc les nou carreteres de la serra de Tramuntana tallades al trànsit a causa de les intenses nevades registrades aquest dimarts han estat reobertes aquest dimecres. La darrera en fer-ho ha estat la carretera Ma-2100, la de Bunyola-Orient, segons informa el Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca.

Van estar tancades al trànsit  la carretera de la Serra (Ma-10) en ambdós sentits a 43 quilòmetres entre Fornalutx i Pollença, Caimari-Lluc (Ma-2130), la que uneix l'anterior amb el monestir de Lluc (Ma-2140) i la que condueix a la Calobra (Ma-2141). També han estat tancades tres carreteres a la part occidental de la Tramuntana: la de Palma al coll de la Creu (Ma-1043), la de Puigpunyent a Esporles (Ma-1101), la que enllaça el  Capdellà i Puigpunyent (Ma-1032) i Bunyola a Alaró (Ma-2100), l'única que continua tancada a hores d'ara. De la mateixa manera, la neu  també ha impossibilitat el trànsit a la carretera d'accés a Sóller des de Palma a través del coll (Ma-11A), després que aquest dimarts vespre es reobrís el túnel.

Durant la jornada de dimarts el temporal de fred va deixar nevades de fins a 10 centímetres en bona part de la Serra, encara que també va nevar sense aferrar al nivell de la mar en diferents zones, fins i tot a Ciutat.

EDICIÓ PAPER 14/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF