PP
Balears 24/12/2016

Bauzá assegura que té el suport de la Junta Local de Palma

En cas que algun dia torni al poder, derogarà la Llei de l’impost del turisme sostenible

Ara Balears
2 min
Bauzá va convidar a berenar els periodistes.

PalmaEl senador autonòmic José Ramón Bauzá vol tornar enrere en el temps. Més concretament, a l’època en què governava amb mà de ferro les Balears i ni ensumava que la seva manera de governar l’empenyeria cap al pitjor resultat electoral de la història del PP a les Balears.

L’expresident va convocar un berenar informatiu per a la premsa i va tornar a assegurar que se sent capaç de recuperar la presidència del partit. En aquest sentit, va esbossar les línies mestres del seu hipotètic nou mandat, que no divergeix gaire de l’anterior: recuperació del trilingüisme i relegació de nou del català al qualificatiu de mèrit (i no requisit) per accedir a l’administració.

Amb tot, ja va avançar que, en cas que algun dia torni al poder, derogarà la Llei de l’impost del turisme sostenible.

No descarta una llista única

Bauzá va deixar entreveure que té el suport de la junta local més poderosa de l’Arxipèlag, la de Palma, controlada històricament per José María Rodríguez i allunyada de l’anomenat “regionalisme” dominant a la Part Forana. “Són més de 6.000 afiliats i per mi és un plaer i un honor poder comptar amb ells, evidentment”, va dir als mitjans.

No obstant això, no va descartar negociar amb els altres possibles candidats (fins ara sonen l’exconseller de Turisme Jaime Martínez i l’exconseller d’Agricultura Biel Company, tot i que cap d’ells s’ha postulat oficialment) i arribar al Congrés amb una llista única. “Allò important és anar sumant”, va reiterar.

Bauzá va defensar la fórmula “un militant, un vot” (que ell mateix va imposar quan era el president) per elegir el nou líder del partit.

stats