Publicitat
Publicitat

SUBVENCIONS

47 ajuntaments demanen ajuda al Consell per fer obres fins l’any que ve

El Consell ha rebut 110 sol·licituds per participar en la convocatòria de subvencions destinada a executar obra municipal. En aquest cas, només les podien demanar els 47 ajuntaments que tenen menys de 20.000 habitants.

El termini acabà la setmana passada, i el Departament de Cooperació Local ha rebut sobretot propostes de millora de carrers i camins. Així, els diferents ajuntaments que hi han participat han entregat al Consell 52 propotes per rehabilitar infrastructures viàries.

En segon lloc se situen els projectes de millora de les xarxes d’aigua, clavegueram i pluvials, amb 18 sol·licituds. El tercer lloc l’ocupen les intervencions per millorar infraestructures esportives o culturals.

El Departament de Cooperació Local, que gastarà uns quinze milions d’euros en obres als pobles durant el temps que queda per a les eleccions, establí dos procediments diferents perquè els ajuntaments poguessin acollir-se a les ajudes.

En els 94 projectes que els ajuntaments han presentat i que són inferiors als 200.000 euros, el Consell assumirà tot el cost de les obres.

Però en el cas que les intervencions superin els 200.000 euros, els ajuntaments haurien de competir per obtenir l’ajut. Són 16.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF