FESTES DE NADAL

Els Reis Mags saludaran a tots els nins de Palma des de la balconada del Casal Solleric

Dia 5 de desembre, a les 18 hores, arribaran al moll Vell a bord del Rafel Verdera

Els Reis d'Orient, a Palma, l'any passat. / ISAAC BUJ

El Reis Mags arribaran a Ciutat dia 5 de desembre acompanyats per tres seguicis reials, 10 carrosses i 20 comparses de temàtica marinera. 

Al capdavant de la cavalcada, per obrir pas i anunciar el passeig dels Reis per Palma, aniran efectius de la Policia Muntada amb cavalls. Els seguiran la Banda de Municipal de Música, els Tamboriners i Gaiters de la Sala, els Gegants i els Caparrots.

Abans de l'inici de la cavalcada, devers les 18.00 hores, està prevista l'arribada dels Reis Mags a bord del vaixell d'època Rafel Verdera. Atracarà al moll Vell, on serà rebut per les comitives de Ses Majestats i de molts petits i grans.

En aquesta ocasió, la comitiva reial no pujarà fins a la plaça de Cort a causa de les obres de rehabilitació que es realitzen en el voladís de l'Ajuntament.

D'aquesta manera, l'itinerari d'enguany serà per l'avinguda d'Antoni Maura, la plaça de la Reina, el passeig del Born, la plaça de Joan Carles I, el carrer de la Unió, la Rambla, el carrer del Bisbe Campins, el carrer de Rubén Darío, el passeig de Mallorca, l'avinguda de Jaume III i, com a novetat, la salutació de Ses Majestats serà des de la balconada del Casal Solleric, a les 20.30 hores.

S'han preparat 4.750 quilos de caramels sense gluten per donar als petits durant el recorregut.

L'organització col·locarà uns 3.000 metres de tanques a diversos punts al llarg del recorregut i habilitarà diversos espais reservats per a persones amb discapacitat.

La cavalcada serà precedida per l'arribada dels patges reials dimarts que ve a les 17.00 hores al passeig del Born, on faran la lectura del missatge que Ses Majestats envien als nins de Palma. A més, els al·lots que no hagin enviat les seves cartes als Reis podran donar-les en mà als emissaris reials.

El disseny i la direcció artística de la cavalcada, el pressupost de la qual és de 229.197 euros, és a càrrec del veterà Antoni Socies.

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF