POLÍTICA

El Partit Popular de Ciutadella, en crisi

La número dos, Ana Maria Bagur, renuncia al càrrec de regidora i evidencia la ruptura interna d'una formació que ja acumula tres dimissions des de les municipals

Els desastrosos resultats electorals en les darreres eleccions municipals passen factura a un partit que, tradicionalment, sempre ha estat una referència en aquest municipi. Ara, en crisi total.

Els casos de corrupció i les desavinences internes han duit l'agrupació de Ponent a viure un dels moments més delicats. Ahir va ser el torn per a la número dos.  Ana Maria Bagur va fer pública la seva renúncia com a regidora a l'oposició i se suma a les recents baixes de Rita Lorente i  Juanjo Pons Anglada.

Amb aquest panorama, el PP de Ciutadella haurà de comptar amb els serveis dels números 11 i 12 de la candidatura, Diego Pons i Asunción Pons. I és que, entre renúncies de regidors electes i negatives dels qui figuraven en la llista, són 6 les renúncies que acumulen els populars ciutadellencs. 

Encara que des de l'agrupació del municipi s'hi llevi importància –assegurant que el partit està actuant amb normalitat a les reiterades renúncies i agraint els serveis prestats–, la cúpula insular no pot amagar la preocupació per la dinàmica que el partit segueix a Ciutadella. Cal remarcar que Ana Maria Bagur i Rita Lorente van ser dues incorporacions personals de  Juanjo Pons Anglada. A més a més, els populars tampoc saben qui s'encarregarà de fer el paper de portaveu del grup en el Consistori.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF