PIME diu que la massificació a Menorca és puntual

La patronal demana que s'expliqui als turistes les diferents opcions per visitar platges amb l'objectiu de conscienciar sobre les dificultats a l'accés

La secretària general de PIME Menorca, Maria Garcia, considera que no hi ha massificació a l'illa. Per Garcia, "la massificació es fonamenta en notícies que parlen sobre la saturació als aparcaments de les platges verges. Aquesta qüestió no és nova, però posa de manifest un determinat col·lapse puntual en una platja en concret. Hi ha més arenals a tota l'illa. Per resoldre aquest problema és necessari cercar-hi solucions".

Precisament, saber quines són aquestes solucions és el principal maldecap d'institucions i entitats. En aquest sentit, Maria Garcia considera que "s'ha de realitzar una campanya de conscienciació per dir al visitant que tenim més platges que les verges situades a Ciutadella. També seria rellevant solucionar l'accés amb un enllaç que pugui dur-hi tots aquells que ho desitgin. Sabem les dificultats perquè és un tema complicat, però cal prendre mesures".

A PIME Menorca també estan centrats en les festes de Sant Joan. La secretària general de la patronal emfatitza "l'impacte econòmic que signifiquen aquestes festes, i no només per a Ciutadella. Tot el conjunt de l'illa en surt beneficiat. És veritat que hi ha molta gent en els principals actes, però són doblers que entren en els negocis dels menorquins i queden aquí".

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF