Publicitat
Publicitat

Miquel Caldentey és nomenat nou gerent d'Atenció Primària de Mallorca

És llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en medicina familiar i comunitària, ha treballat com a metge de família i ha estat coordinador del Centre de Salut del Coll d'en Rabassa durant dotze anys

El director general del Servei de Salut, Juli Fuster, ha nomenat Miquel Caldentey gerent d'Atenció Primària de Mallorca.

Caldentey (Palma, 1973) és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en medicina familiar i comunitària.

Ha treballat com a metge de família i ha estat coordinador del Centre de Salut Coll d'en Rabassa durant dotze anys (2002-2011 i 2013-2015), informa en un comunicat el Govern.

En l'àmbit de la gestió sanitària, ha estat subdirector metge d'Atenció Primària (Sector Sanitari de Migjorn) i sotsdirector assistencial del Servei de Salut entre 2011 i 2013.

Posseeix un màster en gestió hospitalària i de serveis sanitaris per la Universitat de Barcelona, i un altre en emergències i assistència sanitària en catàstrofes de la UIB.

En l'àmbit de la investigació i la docència, Caldentey és tutor de residents des de 2004.

A més, ha participat en nombroses publicacions, ponències i comunicacions.