Mallorca arribarà a Fitur en versió còmic

El Consell canvia les fotografies per les il·lustracions a la fira turística

La promoció turística de Mallorca a Fitur es farà enguany a través del còmic. En lloc de fotografies, el Consell exposarà als expositors de les fires turístiques il·lustracions d'artistes locals per mostrar el sol i la platja, però també altres aspectes de l'illa, com la cultura, la natura i l'esport. "Volíem una imatge que rompi amb la clàssica idea de Mallorca", ha explicat aquest dimecres Paula Ginard, la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania.

De la mà d'il·lustradors com Max, Pere Joan, Margalida Vinyes o Álex Fito, es faran arribar a Madrid imatges de la serra de Tramuntana, la Foradada, els cossiers... Totes es promouran amb calendaris (que podran recollir-se gratuïtament durant el mes de gener a les oficines de turisme) i altres articles de marxandatge, entre els quals hi haurà bosses i motxilles que es distribuiran a les diverses fires.

A més, el Consell de Mallorca enguany promocionarà els siurells fets i pintats a mà per una mestra artesana, mentre que l'any passat va ser el torn dels objectes fets amb tela de llengües.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF