Publicitat
Publicitat

Les reaccions

L'oposició confia que el Tribunal s'hi pronunciarà aquesta legislatura

Respecte del Govern

La portaveu del Govern, Núria Riera, expressà ahir el "màxim respecte" de l'Executiu a la decisió del Tribunal Superior de Justícia de pronunciar-se sobre la suposada incompatibilitat de José Ramón Bauzá. Als passadissos del Parlament, Riera recordà que el Consell de Govern arxivà la qüestió després que els informes tècnics i jurídics de l'administració autonòmica concloguessin que no hi havia incompatibilitat.

Satisfacció del PSIB

La portaveu del PSIB, Pilar Costa, considerà ahir una "bona notícia" que el TSJIB hagi decidit rebutjar les al·legacions del president i obrir la fase de prova per decidir si Bauzá compleix la llei d'incompatibilitat, i confià que el Tribunal es pronunciarà "aquesta legislatura" sobre el procés judicial que afecta el president. La socialista donà per fet que Bauzá ha incorregut en incompatibilitat i confia que el Tribunal s'hi pronunciarà així.

MÉS critica la dilació

La portaveu adjunta de la coalició MÉS, Fina Santiago, també valorà de manera satisfactòria la decisió judicial i denuncià que l'única intenció del president era dilatar el procés perquè, segons ella, no presentà cap nou argument en les seves al·legacions i insistí a qüestionar la legitimitat de l'oposició. Recalcà que Bauzá regula les farmàcies i alhora manté, com a propietari d'una oficina, una relació de facturació amb el Govern.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF