López Cerón continuarà com a director insular de l'Estat a Menorca

L'exmilitar, que va entrar en el càrrec l'any 2012, es mantindrà com a màxim representant del govern de Mariano Rajoy a l'illa

Javier López Cerón ha estat ratificat aquest dilluns en el càrrec de director insular de l'Estat a Menorca. La notícia de la seva continuïtat, la hi ha traslladada la delegada del govern central a les Balears, Maria Salom, en una reunió mantinguda aquest migdia a Palma. D'aquesta manera, López Cerón, que compleix quatre anys al capdavant de la Direcció Insular el 20 d'aquest mes, afrontarà un nou mandat com a màxim representant de Madrid a l'illa.

Militar de professió, Javier López Cerón considera que no és la persona indicada per valorar la seva tasca al capdavant de la Direcció Insular.

"No he de ser jo qui jutgi la meva feina al capdavant de l'administració, però crec que he fet un bon paper, i d'aquí la confiança que s'ha dipositat en mi per segona vegada. M'ho esperava en aquest sentit, però el meu futur laboral no depèn de la política i per aquest motiu estava tranquil".

D'altra banda, López Cerón remarca que està "molt satisfet i té molta il·lusió per exercir de nou com a delegat insular. És un honor per a qualsevol i representaré la institució de la millor manera possible".

Les qualitats de Cerón l'han convertit en una persona seriosa, rigorosa i, al mateix temps, afable i oberta en la comunicació amb els mitjans. Prudent en els temes més delicats succeïts a l'illa els darrers anys, no ha refusat donar explicacions. El seu treball amb els responsables dels diferents cossos policials a Menorca també és remarcable.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF