Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

L'anticatalanisme, amb humor i sense

L'actualitat, en una selecció de piulades

Gabriel Rufián ‏(@gabrielrufian): "Que un partit que fa nou anys que se sustenta en l'anticatalanisme sigui el partit de més auge electoral a Espanya diu moltes coses. I cap de bona".

Víctor Balaguer Pla (‏@BalaguerPla): "Amb tants catalans a Ciutadella, els índexs de catalanofòbia del senyor Camps deuen requerir assistència mèdica continuada".

Tomeu X. Sastre ‏(@txsastre): "Aquesta gent a qui envies un mail amb el teu nom i et contesta amb el nom traduït a un altre idioma... Per què?".

James Covas (@thisisjaume): "Serà una gran notícia tornar a la Llei de Normalització Lingüística, aprovada per unanimitat, que es va carregar Bauzá després de 25 anys".

Margalida Maria ‏(@MargalidaMaria): "Un ecologista arrasa 20 cotxes amb excavadora a Cala Varques: 'Si no es pot aparcar al puta camí, no es pot i punt' http://focifum.cat/?p=1036". 

Antoni Salvà Salvà (@antoni_salva): "Balears no té problemes de finançament. No ens deixen fer ús dels diners que cada any surten de les Illes i que inverteixen en altres llocs".

JosepCat (@JosepCatt): "I recordeu que el PP tornarà a guanyar les eleccions a Espanya ;)".

Jaume Colom ‏(@Jaume_Colom): "Per a tots els que tinguin cap expectativa sobre la compareixença de Fernández Díaz: recordau com de vergonyosa va ser la de Rajoy sobre #Bárcenas".

Lluís Llach ‏(@lluis_llach): "Quan em trobin els comptes bancaris a Liechtenstein (o serà Andorra?), tindré dret que em rebi el senyor ministre entre oripells ministerials?".

Ernest (‏@Ribalaiga): "Com sempre Rajoy deixarà que Rato i Fernández Díaz es coguin al xup, xup mediàtic. Dos menys!".

tonapou (@tonapou): "Grècia no pot complir i no complirà el que ha firmat. Se suïcidarà més gent, malviurà una altra i uns pocs compraran patrimoni a preu de saldo".

Etiquetes