Publicitat
Publicitat

Jarabo abandona la primera línia política i 'troleja' Camargo

El secretari general de Podem anuncia que no formarà part de cap òrgan de direcció després de les primàries i se'n fot del missatge de la secretària política a les xarxes socials

El secretari general de Podem, Alberto Jarabo, ha anunciat aquest dijous en un missatge a la militància que no només no optarà a revalidar el càrrec en les primàries de finals de mes, tal com va anunciar, sinó que tampoc no es presentarà per ocupar plaça al Consell Ciutadà Autonòmic, l'executiva del partit.

“Per mi ha estat un honor, un orgull i un privilegi que m'atorgàssiu la vostra confiança per guiar les primeres passes del nostre partit a les Balears durant aquests tres darrers anys. L'aprenentatge ha estat immens, com també el sacrifici personal i familiar, les dificultats i els obstacles interns i externs per desenvolupar el nostre projecte i arrelar-lo a la nostra societat. M'hi he involucrat en cos i ànima i us assegur que ho faré encara des de la meva posició de diputat perquè l'ètica, la decència i la capacitat de transformació política llueixin amb llum pròpia i s'estenguin a les nostres institucions i a la nostra societat”, ha escrit l'encara líder de la formació.

“Estic convençut que les diferents candidatures estaran a l'altura del compromís que hem adquirit amb la nostra societat i seran capaces de representar aquesta majoria per a la qual som la seva darrera esperança”, ha afegit.

Tot i aquestes paraules conciliadores, Jarabo ha evidenciat, posteriorment, que la seva relació personal amb una de les candidates a ocupar el seu lloc, l'actual secretària política, Laura Camargo, s'ha més que refredat.

Camargo ha escrit un post a la seva pàgina oficial de Facebook en què reconeixia a Jarabo que “vas tenir el valor de liderar aquest partit en els seus moments més durs”. “Hem rigut, plorat i lluitat colze a colze, gràcies per tants d'aprentatges junts. Al meu record, només quedaren els teus encerts”, ha afegit la portaveu parlamentària.

La resposta de Jarabo ha estat breu i contundent. “Supòs que aquesta missatge és una broma...", li ha respòs.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF