VISTALEGRE II

Jarabo, Camargo i Yllanes esperen que Podem demostri ser un partit unit, cohesionat i tolerant

El secretari general posa les Illes com a exemple de que la unitat és possible

Defensen diferents candidatures, però el desig és el mateix, sortir enfortits de Vistalegre II. El secretari general de Podem Balears i la secretària política, Alberto Jarabo i Laura Camargo, esperen que l'assemblea doni com a resultat un "partit unit" i un "projecte conjunt". Per la seva banda, Juan Pedro Yllanes, número tres de la candidatura d'Íñigo Errejón, confia que es demostri que són "un grup molt tolerant".

Jarabo, qui va donar el seu vot a la candidatura de Pablo Iglesias, va destacar ahir que Podem Balears ha demostrat que "la unitat és possible i és el que esperam que surti: un partit unit, cohesionat".

Per la seva banda, Camargo va comminar als dirigents de Podem a donar una sortida adient per tothom per tal que aquest projecte "continuï tan fort com fins ara". La secretària política de la formació a les Illes va emfatitzar que Podem és necessari per fer front a l'increment de l'extrema dreta a Europa "i a un monstre com Trump".

Juan Pedro Yllanes, número tres de la candidatura d'Errejón, va desitjar que l'assemblea fos un lloc per debatre, per demostrar que Podem és "un grup molt tolerant". "Haurà de passar el que hagin decidit els inscrits de Podem", va afegir.

EDICIÓ PAPER 21/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF