Publicitat
Publicitat

Societat

Les Illes han rebut al juliol 2 milions de turistes estrangers

L'arribada de visitants des de l'estranger ha crescut un 1,7% durant el mes de juliol. Durant el 2013, fins a 6,2 milions d'estrangers han viatjat a l'Arxipèlag

L'arribada de turistes estrangers ha registrat a les Illes Balears un augment de l'1,7% aquest juliol respecte del mateix mes de l'any passat. Amb aquestes dades, les Illes es converteixen en la segona destinació turística de l'estat espanyol més visitada durant l'estiu.

De fet, l'Arxipèlag ha rebut aquest juliol fins a dos milions de turistes estrangers, segons l'enquesta de Moviments Turístics en Fronteres (Frontur), del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Concretament, 2.002.980.


A més a més, durant aquesta primera part de l'any, les Illes han rebut fins a juliol 6,2 milions de turistes estrangers, fet que suposa un increment del 7,5% en relació al mateix període de 2012.

El turisme alemany lidera aquest creixement, seguit del britànic, el nòrdic i el rus. Per contra, enguany s'està registrant un descens del nombre de visitants italians (talment ha passat a la comunitat de Madrid).

Pel que fa a les dades globals de l'Estat, hi han arribat 34 milions de turistes internacionals durant el 2013, un 3,9% més que en el mateix període de 2012. I, per tant, es marca un nou màxim històric.

Només al juliol, l'estat espanyol ha rebut més de 7,8 milions de turistes, fet que suposa un 2,9% més que en el mateix mes de 2012.

Els països nòrdics, el Regne Unit i Rússia han estat els mercats internacionals que més han contribuït al creixement de turistes al juliol, mentre que els líders en arribades van ser britànics, alemanys i francesos.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF