Gómez considera que Matas està "més net de sospita" que Biel Barceló

L'exvicepresident compara les suposades incoherències del vicepresident amb els contractes a Garau amb l'arxivament del cas Palauet

El diputat del PP Antonio Gómez ha indignat aquest dimarts mig Parlament quan ha afirmat, en pregunta parlamentària al vicepresident, Biel Barceló, que “ està més net de sospita el senyor Matas amb el cas del Palauet que vostè amb el cas Contractes”, ha dit en referencia a les adjudicacions a l’excap de campanya de MÉS per Mallorca, Jaume Garau.

La pregunta de Gómez estava relacionada amb les suposades incoherències de Barceló en les explicacions que ha donat a la premsa respecte de les polèmiques adjudicacions a Garau, especialment el fet de si va donar instruccions, o no, als directors generals perquè no contractassin amb l’excap de campanya. Barceló s’ha remès al que va declarar durant la compareixença parlamentària de dia 12 d’abril.

 “És evident que es contradiu perquè l’han agafat”, li ha respost Gómez, qui ha afegit: "Vostès han adjudicat contractes amb vestits a mida, han simulat concurrència competitiva d’empreses amb l'única finalitat que tots els procediments passassin desapercebuts, quan a més no era necessari per la quantia dels contractes". "Pensaven que així no els agafarien", ha conclòs.

Barceló ha tornat a defensar que els contractes han complert la legalitat i ha considerat “increïble” que se’l compari amb “una persona que ha estat condemnada i que ha confessat delictes”. “Està bé descobrir que el PP continua defensant el senyor Matas”, ha afegit. Finalment, s’ha dirigit al president de la formació, Biel Company, i li ha dit: “vostè continuï així, calladet, mentre els seus continuen defensant Matas”, mentre Company reia.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF