Formentera atorga vuit beques per a estudis superiors

Els alumnes podran optar a una ajuda de 1.250 euros

El Consell de Formentera atorgarà 8 beques per a estudiants d'estudis superiors per al curs 2015-2016. La consellera d'Educació, Susana Labrador, ha explicat que constaran de 1.250 euros per cada un. Els alumnes han de tenir domicili a Formentera i han de cursar estudis universitaris, d'ensenyances artístiques superiors, d'ensenyances de formació professional de grau superior, d'ensenyances professionals d'arts plàstiques i disseny de grau superior o ensenyances de grau superior d'esports.

A més, aquests estudis han de tenir una titulació de caràcter oficial i amb validesa a tot l'Estat. Aquestes beques s'atorgaran a estudis presencials a centres públics. D'aquesta manera, en queden exclosos els centres privats, excepte en el cas que l'especialitat escollida en cap circumstància estigui dins l'oferta de centres públics.

Aquest curs el Consell dóna una beca més que l'any passat, de manera que concedeix un total de 10.000 euros. Les bases es poden consultar a la web del Consell de Formentera. Les sol·licituds estan obertes fins al 25 d'abril.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF