TRANSPORT AERI

Eurowings, Niki, Norwegian i Ryanair operen sis noves rutes des de Palma

Son Sant Joan preveu augmentar-les un 14,4% aquest 2017

L'aeroport de Palma disposa des d'aquest diumenge de noves rutes amb Salzburg, Frankfurt, Hamburg, Berlín, Oslo i Newcastle operades per les companyies Niki, Eurowings, Norwegian i Ryanair.

L'aerolínia austríaca Niki volarà tres vegades per setmana entre la capital balear i Frankfurt i Hamburg, i amb 10 freqüències setmanals entre Palma i Berlín.

Segons ha informat AENA en un comunicat, Ryanair ha començat a volar set vegades per setmana entre Son Sant Joan i Newcastle; Norwegian operarà dues vegades a la setmana amb Oslo, i Eurowings ofereix també dos enllaços setmanals amb Salzburg.

L'aeroport mallorquí preveu que la seva oferta assolirà enguany les 372 rutes, 47 més (14,4%) que el 2016.

Noves connexions de l'aeroport d'Eivissa

L' aeroport d'Eivissa ofereix dues noves connexions a Edimburg i Roma Fiumicino.

En el cas de la connexió amb Edimburg, l'illa tindrà dues freqüències setmanals (dimecres i diumenge), mentre que l'enllaç amb Roma Fiumicino tindrà una freqüència diària, amb set enllaços setmanals.

Amb aquestes noves connexions, l'aeroport d'Eivissa disposarà d'un total de 158 rutes, 17 més que les ofertes en el període estival del 2016.

El Regne Unit i Itàlia són dos dels principals mercats de l'aeroport eivissenc, per als quals les companyies aèries han programat més de 2,3 milions (17,1% més) i 1,1 milions (7,9% més) de seients, respectivament, aquesta temporada d'estiu.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF