Publicitat
Publicitat

Enèsim endarreriment en l'elecció del consell assessor d'IB3

El Parlament posposa la votació de l'únic membre que queda per elegir

El nou model d' IB3 continua encallat en els mecanismes parlamentaris. Els partits que signaren els Acords pel Canvi han decidit aquest dimarts eliminar de l'ordre del dia del ple l'elecció de la vacant que queda per cobrir al consell assessor de Continguts i Programació.

L'organisme, que té com a única missió elaborar en sis mesos un dictamen sobre el rumb que ha de prendre la radiotelevisió pública, va ser constituït el juliol d'enguany,  amb set mesos de retard sobre el que inicialment s'havia previst. Un dels seus membres, però, representant de Formentera, va dimitir tot d'una en assabentar-se que no cobraria dietes de viatge per desplaçar-se a Palma. El Consell no es pot reunir si no és amb tots els seus membres presents.

De llavors ençà, el Parlament ha intentat dues vegades elegir el nou membre, Andreu Ferrer i Juan. La primera ocasió, dia 18 d'octubre, un diputat va emetre un vot nul i va impossibilitar l'elecció de Ferrer, que necessita el suport de tres cinquenes parts de la Cambra. Aquest dimarts, l'absència del diputat de MÉS per Menorca, Pep Castells, tornava a deixar el Pacte sense la majoria necessària. D'aquesta manera, l'elecció i el nou model d'IB3 han quedat posposats de nou.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF