Durán evita pronunciar-se sobre el futur d'Álvaro Gijón

La presidenta de la gestora del PP de Palma es remet a les paraules de Biel Company després de presentar els avals per a la seva candidatura a les primàries

La presidenta de la gestora de la junta local del PP de Palma, Marga Durán, no ha volgut fer cap valoració sobre la situació del ja exregidor del partit Álvaro Gijón, qui ahir es va donar de baixa del partit després de la detenció dels seus pares i el seu germà en el marc del cas Ora. Durán ha insistit a remetre's a les declaracions que, ahir horabaixa, va fer el president del partit, Biel Company, en roda de premsa.

"Jo només som una militant. La posició del president va ser molt clara", ha remarcat després de presentar uns 430 avals –en necessitava un mínim de 75–, per a la seva candidatura a presidir la junta local en el congrés que s'ha de realitzar els dies 21 i 22 de juliol.

Durán ha insistit a enterrar els 'ismes' dins la junta i ha repetit el missatge que el seu és un "projecte nou, integrador i sense personalismes". La regidora tampoc no ha volgut valorar si el fet que dues candidatures més hagin anunciat que presentaran avui els avals, una liderada per l'exdiputada Aina Maria Aguiló, l'afavoreix perquè dividirà els vots de l'oposició. "Només pens en un projecte bo per al PP. La gent em demana unitat pel carrer", ha assenyalat.

EDICIÓ PAPER 15/06/2019

Consultar aquesta edició en PDF