VIST AL TWITTER

La Diada de Mallorca a la xarxa

Més actualitat, en una selecció de piulades

Carme Rocamora (@CarmeCRS): “Un any més a la Diada de Mallorca, avançam cap a la sobirania de la república mallorquina! #31D #PPCC”.


Clàudia (‏@claudiadarder): “Avui anam a Ciutat a fer poble #DiadadeMallorca #31D”


Neus Tur ‏(@NeusTB_): “Tot i lluny, cap i cor a #Palma! Per la plena sobirania de Mallorca. Construïm els Països Catalans! #31D”.


Marcel Pich (‏@MarcelPich): “Celebrem la #DiadaDeMallorca i reivindiquem una illa sobirana i justa. Avui a les 18h, manifestació al Born de Palma. #31D”


Lluc #UnitatPopular ‏(@lenuzur): “Avui és la #DiadadeMallorca #31D. Per un futur digne, per la plena sobirania, per construir els Països Catalans. Avui i aquí”.

Francina Armengol (@F_Armengol): “Un Govern que treballa per millorar la qualitat de vida dels ciutadans de @iBalears ha de fer balanç amb la gent”.


Mateu Ramonell (@mateuramonell): “El vertader #misteri de #Nadal és com cuidar la ponsètia perquè aguanti totes les festes. Què feim?”.


Joan Miquel C.C (@JmCalds): “Els pensionistes faran l'any que ve, a dos dies estan, una gran festa després de la superpujada (o davallada?) de la seva pensió”.


Toni Tornero Cobos (@ToniTorCob): “Les matemàtiques deixen de ser una ciència exacta quan s'utilitzen en política. Aleshores 2 + 2 pot donar qualsevol cosa”.


Jaume Ferrer (@Jaumeff): “Esperam entrar millor a l'any que el Mallorca als seus partits”.

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF