Deutsche Bank cancel·la a Valtonyc el compte corrent

Segons el raper, qui ha contactat amb l'entitat bancària, aquesta l'ha declarat "persona non grata"

El raper Valtonyc, condemnat a tres anys i mig de presó pels seus versos la setmana passada i qui ha rebut el suport d'amplis sectors de la societat, ha anunciat aquest dijous a Facebook que Deutsche Bank suspendrà en el termini de dos mesos el seu compte personal. 

En Deustche Bank, donde tengo mi nómina, una hipóteca y desde hace 4 años tengo mis ahorros, sin estar en números rojos...

Posted by Josep Valtonyc Beltran on  dijous, 2 / març / 2017

Segons ha informat el mateix cantant a la xarxa social, en aquest compte té la seva nòmina, els seus estalvis i una hipoteca i hi afegeix que "mai no ha estat en números vermells". Per això mateix, en rebre la notificació, el mallorquí s'ha posat en contacte amb la sucursal, des d'on li han comunicat que l'entitat bancària, amb seu central a Madrid, l'ha declarat ' persona non grata'.

Si bé el raper ha anunciat aquest dijous dematí que ha rebut la carta, la data d'aquesta missiva és del 23 de febrer del 2017, l'endemà que es fes pública la seva condemna per injúries a la Corona, amenaces i enaltiment del terrorisme. Igualment, el cantant ha suggerit, amb to irònic, que la suspensió del seu compte és deguda a " motius polítics".

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF