Publicitat
Publicitat

Cris Juanico assegura que Baleària li ha enviat la Policia Nacional per negar-se a parlar en castellà

La companyia nega que el conflicte hagi estat "lingüístic" sinó que s'ha donat per un problema amb la targeta d'embarcament

El cantant menorquí Cris Juanico ha assegurat aquest dissabte al seu compte de Twitter que treballadors de Baleària li han "enviat" la Policia Nacional, dient-li que és un "maleducat" per negar-se a parlar en castellà. Segons Juanico, els treballadors s'han ofès quan aquest els ha parlat en català, i ell els ha retret que "els dos idiomes són oficials". Finalment, segons diu, la Policia Nacional sí que l'ha obligat a parlar en castellà. "Respecte els falta a certa gent que no sap que treballa i viu en un país on la gent viu i xerra en un altre idioma. Molta feina per fer", ha denunciat el cantant. Per la seva banda, la companyia ha respost a les queixes de Cris Juanico assegurant que el problema no ha estat "un conflicte lingüístic amb l'empresa sinó per la targeta d'embarcament".

A través de Twitter, Baleària ha dit directament al cantant que lamenta si ha "tingut problemes amb la Policia Nacional d'abord, però no ha estat amb el personal" de la companyia, i ha insistit que la naviliera és "sensible a la llengua i cultura dels territoris" on opera.