LLENGUA

La Conselleria de Cultura ofereix 54 cursos de català i 19 tallers de conversa

Les inscripcions són del 15 al 26 de gener

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ofereix, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics, 54 cursos de català el pròxim semestre. Els cursos es faran en col·laboració amb aquells ajuntaments que han sol·licitat la formació, que en aquesta ocasió són Eivissa, Alaró, Bunyola, Inca, Llucmajor, Valldemossa i Palma. Per primera vegada, de manera paral·lela als cursos, s’ofereixen també 19 tallers de conversa.
 
Els cursos començaran la setmana del 12 de febrer i acabaran la del 28 de maig i l'oferta és dels nivells A1, A2, B1, B2, C1, C2 i LA (Llenguatge Administratiu). Del total de 54 cursos, 35 són presencials, 16 semipresencials i 3 online. Tant els presencials com els que es faran a distància tenen una durada de 80 hores, mentre que els semipresencials en duren 35. El preu dels cursos és d’entre 60 € i 130 € en funció del nivell i la modalitat. En determinats casos s’ofereixen descomptes del 50% i en circumstàncies especials els cursos s’ofereixen de manera gratuïta.

Pel que fa als 19 tallers de conversa, se n’ofereixen dels nivells B1, B2, C1 i C2. Aquests tallers es duran a terme entre els mesos de febrer i març als municipis de Llucmajor, Manacor i Palma. Cal recordar que de manera contínua i regular s’ofereixen sessions de conversa als Centres de Català que l’Institut d’Estudis Baleàrics gestiona a Eivissa, Ciutadella, Inca i Palma.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF