TRIBUNALS

Claudia Schiffer, investigada per un jutge de Palma per un delicte ambiental

La model alemanya serà citada properament per declarar davant el Jutjtat d'Instrucció número 8

El titular d' Instrucció número 8 de Palma, Antoni Rotger, citarà properament a declarar com a investigada la model alemanya Claudia Schiffer, acusada per un veí de delicte mediambiental, violació de domicili i apropiació indeguda per haver talat els pins d'un xalet de devora casa seva a Camp de Mar, a Andratx.

El jutge instructor de la causa ha començat els tràmits per prendre declaració a la model, encara que no hi ha cap data fixada per a la compareixença. Encara no se sap si Schiffer serà citada als jutjats de l'avinguda d'Alemanya de Palma o per comissió rogatòria

La top model ja coneix la imputació i un advocat s'ha dirigit al jutjtat en nom seu per informar-se sobre el procediment, però formalment encara no està personat en la causa judicial perquè encara no hi ha data per a la citació. 

La querella la interposà l'antic mànager del pilot de Fórmula 1 Michael Schumacher, Willi Weber, que té una casa devora l'alemanya a Camp de Mar. En l'assumpte, destapat per 'Diario de Mallorca', hi figura una denúncia contra Schiffer, que ordenà als seus treballadors que talassin dos pins que llevaven vista al xalet. Els fets haurien ocorregut l'estiu passat. 

Sembla que dos jardiners ja han declarat davant el jutge instructor i s'ha investigat el registre de la propietat de la finca titularitat de la model, en la qual ara hi viuen uns llogaters. 

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF