Camargo: "El PP és incapaç de centrar-se en els seus problemes i per això en genera de nous"

La portaveu de Podem al Parlament ha assegurat que és una manera de contraprogramar la comissió al Congrés pel finançament il·legal dels populars

Podem ha estat dels primers a pronunciar-se sobre la compareixença davant el Senat d'Armengol i Barceló a petició del Partit Popular. La portaveu al Parlament, Laura Camargo, ha assegurat que és una "demostració molt clara que el PP de les Illes és incapaç de centrar-se en els seus problemes i per això en genera de nous". 

La creació d'aquesta "comissió de la 'vendetta" és, pels de la formació morada, una manera de contraprogramar la comissió d'investigació del finançament il·legal dels populars al Congrés, ja que "no tenen majoria allà i sí que en tenen al Senat". 

D'altra banda, Camargo ha afirmat que el tema de l'adjudicació de contractes menors és "un problema larvat que s'ha tancat malament", i que des de Podem ja varen demanar la dimissió de Biel Barceló per "responsabilitat política". La formació manté que aquest cas "s'ha tancat en fals" i que hi ha hagut mala praxi, però creu que el PP hauria de "fer neteja a ca seva" abans de demanar aquesta compareixença. 

Des de Podem han recordat que han demanat la compareixença del president del PP a les Illes, Biel Company, al Congrés, i que els populars tenen casos oberts aquí, com el finançament il·legal de la campanya de 2007 i el cas Álvaro Gijón, que ha passat al grup mixt del Parlament per no renunciar a l'acta de diputat. 

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF