Publicitat
Publicitat

Armengol: "L'única preocupació de Bauzá en dos anys han estat els seus negocis"

Creu que el president, a l'equador de la legislatura, ja ha perdut tota la "credibilitat" dels ciutadans

La secretària general del PSIB , Francina Armengol , ha resumit avui els dos anys de govern de José Ramón Bauzá dient que "s'ha preocupat i ocupat només dels seus negocis privats" i ha arribat a contractar detectius privats per " investigar" les institucions , càrrecs públics adversaris polítics .

Segons la socialista, el president de les Balears es va presentar a les eleccions autonòmiques com el regenerador de la vida política balear , però la realitat és que ha emprat una política i tècniques " mafioses " , ha denunciat en una roda de premsa convocada amb motiu del segon aniversari de la presa de possessió de Bauzá com a cap de l'Executiu.

En opinió d'Armengol , el president de les Balears i del PP ha perdut "tota la confiança i credibilitat " que va generar entre els ciutadans que el van votar de manera " massiva" . El govern de Bauzá s'ha caracteritzat , ha resumit , per "dos anys de bandades i improvisació i no té full de ruta i ha perdut absolutament el nord " en matèries tan importants com ocupació, sanitat , educació i política d'impostos .

Han estat "dos anys d'engany als ciutadans" , ha mantingut Armengol , per qui els habitants de les Balears viuen pitjor , amb un índex de pobresa del 20% i 24.000 aturats més , i són liderats per un president que " no es mereix confiança " . EFE

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 14/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF