Agenda 27/08/2018

Les Isabeles actuaran amb el Quartet de la Onca, a Líthica

Cuerdas al Aire arriba al Festival Pedra Viva per oferir el concert de música mediterrània

Ara Balears
2 min
Les Isabeles./ PEDRA VIVA

PalmaEl concert de les Isabeles tindrà lloc a la pedrera de l’amfiteatre de Líthica, el pròxim 29 d’agost a les 20 h. Les Isabeles actuaran amb el Quartet de la Onca i interpretaran des de versions diverses fins a temes propis. Les cordes acompanyaran l’univers intimista de les solistes, situat entre la cançó melòdica, el bolero, el flamenc i el pop. Després del seu pas pel Petit Palau de la Música i el teatre Principal de Palma, arriben al Festival Pedra Viva per oferir el concert de música mediterrània pel qual aposta la programació de cada estiu.

Després d’uns anys fent carrera per bandes del panorama musical barcelonès com són Las Migas i Cheb Balowski, les Isabeles comencen un nou camí: trobades en un mateix punt amb processos compartits i emprenen un viatge en què cada cançó té una història pròpia i cobra vida en un escenari diferent.

Les Isabeles enregistren els seus treballs en els llocs que cada tema els suggereix: una cova, una fàbrica abandonada, un bosc, etc. La seva intenció és captar l’essència del moment i fer música allà on sigui, sempre connectades amb l’espai que omplen. La seva filosofia creativa s’emmarca, doncs, a la perfecció a les pedreres de Líthica.

Cuerdas al Aire és el sextet que formen les Isabeles juntament amb el Quartet de de la Onca, de corda. Parteix de delicats arranjaments de Jack Tarradelles, Joan Albert Amargós, Pere Bardagí i de components del grup mateix. Gràcies a aquests arranjaments, el quartet de corda se submergeix en les obres del duo i hi aporta una nova dimensió al seu repertori habitual.

Les Isabeles actuaran amb el quartet de la Onca a Líthica./ PEDRA VIVA
stats