SEGONA DIVISIÓ
Esports 30/04/2017

El Girona guanya a Lugo i consolida el segon lloc

Dos gols matiners obren el camí d'un equip amb baixes a la defensa

BarcelonaEl Girona va aconseguir ahir un important triomf (1-2) al camp del Lugo, que el consolida en el segon lloc de la classificació i, a més, es manté a set punts del tercer classificat. Després d’haver sumat només quatre dels últims divuit punts, els de Pablo Machín van aconseguir recuperar sensacions amb un triomf que els dona aire de cara al tram final de temporada decisiu en què es juguen l’ascens a Primera Divisió.

El partit es va posar de cara ben d’hora per als gironins, que en el primer minut ja guanyaven. Una gran jugada de Pere Pons va acabar convertint-se en el primer gol del Girona després que el local Carlos Hernández marqués en pròpia porta (minut 1). I al minut 17 Djalo va fer caure Longo dins l’àrea i l’italià no va perdonar des dels onze metres i va situar el 0-2 al marcador amb el qual es va arribar al descans. A les acaballes del partit, l’àrbitre va xiular penal a favor del Lugo i va expulsar Alcalá, que va veure la segona groga en aquesta acció. Joselu tampoc va perdonar la pena màxima i va fer el definitiu 1-2.