Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament de Marratxí destitueix la regidora de Medi Ambient i Agricultura, de Som-Guanyem

El motiu ha estat la "falta de compromís" i la "gestió deficient" de la seva àrea. L'assemblea de la formació li ha demanat que torni l'acta de regidora

L' Ajuntament de Marratxí va destituir el passat dimarts la regidora de Medi Ambient i Agricultura, Paula Roig, cap de llista de Som-Guanyem. Els motius que han portat  l'equip de govern, encapçalat per Joan Francesc Canyelles (MÉS), a prendre aquesta decisió ha estat "la falta de compromís polític" i la "gestió deficient" de la seva àrea.

Som-Guanyem exigirà a Roig que torni l'acta de regidora. Roig fa mesos que està de baixa i no respon ni als requeriments dels seus companys ni als de l'Ajuntament. La regidora del PSIB, Cristina Alonso, passarà a assumir l'àrea de Medi Ambient, per la qual tindrà dedicació exclusiva.

Mariano Izquierdo, portaveu de Som-Guanyem i tinent de batle de Seguretat i Participació Ciutadana, va ser l'encarregat d'explicar els motius d'una decisió que va rebre el vistiplau de la confluència de Podem i Esquerra Unida.

"Després que una comissió creada 'ex profeso' per avaluar les seves actuacions polítiques dins l'equip de govern, es va arribar a la conclusió que Paula Roig no complia les responsabilitats derivades de les seves obligacions a la corresponent àrea de Medi Ambient", va assenyalar Izquierdo durant el ple, en declaracions recollides de diariodemarratxi.com.

Segons ha indicat l'Ajuntament en un comunicat, Roig no complia les seves obligacions. No feia la seva feina. "La gestió deficient de l'àrea de Medi Ambient s'ha posat de manifest en els incompliments d'horaris laborals de manera continuada i estable, l'absència reiterada i no justificada a nombroses reunions de treball", indica el comunicat.

Així, sent la primera vegada des de 'la República' que Marratxí té un Govern d'esquerres, l'equip de govern vol que aquest episodi no afecti la convivència entre les tres forces que conformen el pacte de govern, MÉS, PSIB i Som-Guanyem.

"La bona sintonia existent entre els tres grups s'ha de demostrar amb fets, compromís, i molta feina per aconseguir els objectius que es van marcar tots plegats i que es van signar al manifest dels acords de govern 2015-2019".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF