Part Forana 19/07/2013

Antoni Aguilar deixa el PP i serà regidor no adscrit

1 min

El fins ahir regidor del PP de Sant Llorenç Antoni Aguilar Torres s'ha donat de baixa del Partit Popular, en el qual militava des de feia 24 anys, i ha passat a ser edil no adscrit. D'aquesta manera, l'oposició, que fins ara estava formada per cinc edils del PP, ara tindrà quatre regidors populars i un de no adscrit.

Segons va afirmar Aguilar, el principal motiu que l'ha fet abandonar el PP és el desacord amb la seva línia política general, tot i que evità anomenar cap raó més específica. Així mateix, volgué deixar clar que no té cap retret per a la junta de Sant Llorenç i va demanar "respecte" per la seva decisió.

El regidor, que durant el mandat 2003-2007 havia format part de l'equip de govern com a membre del grup GISC (Grup d'Independents de Son Carrió), va comunicar la decisió al partit dimarts. L'endemà, va presentar l'informe a l'Ajuntament de Sant Llorenç i ahir en va informar el ple. Segons va confirmar, en els dos anys que queden farà feina per al poble. "No sé si en un futur continuaré com a no adscrit, formaré un partit o m'ajuntaré amb algú altre, no està decidit", va apuntar.

stats