16/10/2021

‘Tandem toilet’

3 min
‘Tandem toilet’

Hi ha parelles que s’instal·len al mateix lavabo de casa dues tasses de vàter i fan les necessitats a la vegada. La pràctica es coneix coma tandem toilet i es veu que és el súmmum de la convivència i la sintonia matrimonial. Qui ha destapat la caixa dels trons amb aquest mètode (és precipitat considerar-ho una moda) ha sigut la cantant pop nord-americana Meghan Trainor. O per ser més rigorosos, el seu germà Ryan, que és qui va revelar el secret familiar en una entrevista que mantenien tots dos germans en el podcast Why don’t you date me?,de Nicole Byer. Pel que es desprèn de la conversa, Meghan Trainor no tenia previst fer pública aquesta intimitat. Però la realitat és irrefutable: al lavabo principal de casa, annex a la suite on dorm amb el seu marit, recentment s’hi han fet posar una tassa complementària a la que ja existia. Quan Trainor va fer la petició al constructor que s’encarrega de les obres de reforma de la llar l’home va riure, però li va dir que no tenia cap inconvenient en afegir un vàter. Qui paga, mana.

Un dels grans èxits de la cantant es titula Dear future husband. La lletra de la cançó, del 2014, enviava un missatge a un hipotètic marit que coneixeria en el futur i li feia saber les condicions de la seva relació de parella: li hauria de regalar flors cada aniversari, s’hauria de disculpar sempre que es discutissin, dir-li cada nit que és preciosa i un seguit de carrinclonades que ara tampoc venen a tomb. Però el que no li comunicava era que haurien de cagar junts. Un requisit que, en cas de desacord, hauria de ser considerat motiu de cancel·lació de la boda o de divorci en cas que la noticia fatídica arribés un cop consumat el matrimoni.

Set anys després d’aquest èxit musical, la cantant ja té marit i un nadó de set mesos. L’home és l’actor Daryl Sabara, que sense estar ni tan sols de cos present a la conversa radiofònica ha vist esbombat pel seu cunyat el secret més ben guardat de la família. Ryan Trainor, el germà de la cantant, va explicar que a ell li agradaria tenir una relació de parella però que no voldria que fos tan intensa i propera com la que té la seva germana amb el seu home. Quan l’entrevistadora i Trainor li van preguntar a què es referia, el noi va respondre: “És que vosaltres sou molt estranys! Fan caca junts! Ella diu que va a fer caca i el Daryl diu «Saps què? Vinc amb tu!»”. Meghan Trainor es va justificar explicant que el nivell de sintonia amb el seu home és tan gran que fins i tot tenen el trànsit intestinal sincronitzat i sovint es troben que volen anar al lavabo a la vegada. A més, l’excusa principal és que com que tenen un nadó, quan es desperten a la nit tots dos volen fer pipí i el tandem toilet és la solució més eficaç. Després d’aquestes explicacions la cantant va haver de justificar-se a Twitter. Va aclarir que, en realitat, ella i el seu home només van anar de ventre junts una vegada, que els va fer molta gràcia però que van decidir que no ho farien mai més. Però que si ella està desocupant ja li agrada tenir el seu marit a prop, perquè són ànimes bessones i sempre que està lluny de seguida l’enyora.

Caldrà veure com evoluciona la pràctica del tandem toilet i, sobretot, la vida matrimonial de Trainor. Però per als veterans de la convivència conjugal sembla molt difícil que això es posi de moda, sobretot perquè en moltes llars el lavabo s’ha convertit en l’únic reducte on es pot aconseguir una mica de solitud i tranquil·litat.

stats