Novetats
Suplements 28/05/2021

Rolls-Royce Boat Tail: el cotxe més car del món costa 23 milions d’euros

L'última creació de Rolls-Royce és un cotxe de luxe extrem del qual només fabricarà tres unitats a un preu unitari de 20 milions de lliures (uns 23 milions d’euros)

2 min
Rolls-Royce Boat Tail

Amb 23 milions d’euros ens podem comprar un iot de luxe per navegar per les aigües de Formentera, Eivissa, la Costa Brava o Montecarlo i Saint-Tropez, o pel mateix preu podem optar per un Rolls-Royce ple de referències nàutiques ideal per anar pel passeig marítim al capvespre a cel obert. I és que el Boat Tail és el cotxe de producció més car de la història i està inspirat en el món de la nàutica. Rolls-Royce només en fabricarà tres unitats.

Rolls-Royce Boat Tail
Rolls-Royce Boat Tail
Rolls-Royce Boat Tail

El Rolls-Royce Boat Tail és un cotxe de luxe extrem que fa 5,8 metres de llarg, fabricat amb materials de primera qualitat i una carrosseria que vol imitar les formes d’un iot i amb diversos elements fets a mà pels especialistes de la marca i els seus subministradors. Els entapissats de cuir de primera qualitat, així com la fusta, i els detalls i insercions d’alumini el fan un cotxe únic i exclusiu.

Però la cosa més sorprenent del nou Boat Tail és la seva part posterior, que presenta una mena de coberta de fusta que s’obre per allotjar-hi una nevera doble per guardar-hi cava ben fresc, així com un altre espai per desar-hi copes, forquilles i plats a joc amb el cotxe que, sumades a l’espai destinat per guardar-hi dues cadires i un para-sol, ens permetrien aturar-nos en qualsevol lloc per fer el pícnic més car i luxós del món de l’automòbil.

Detalls Rolls-Royce Boat Tail
Detalls Rolls-Royce Boat Tail
Detalls Rolls-Royce Boat Tail

Tot i que Rolls-Royce no n'ha detallat la potència ni les prestacions, sabem que farà servir el mateix motor gasolina V12 del model Phantom del qual deriva i que pot arribar als 563 CV de potència. La marca britànica sí que s'ha confirmat que el procés de creació manual i artesanal de les tres unitats del Boat Tail ha sigut un treball de quatre anys de desenvolupament específic, que es veuen reflectits en el preu final que hauran de pagar els clients interessats.

stats