Contingut patrocinat
Suplements 18/10/2023

Les joguines sexuals poden millorar la vida de parella: t'expliquem com

Ajuden a conèixer el nostre cos i també a saber què funciona i què agrada més a l’altra persona, entre més beneficis

4 min
Introduir una joguina sexual a la relació fomenta un espai de comunicació

Tenir bones relacions sexuals aporta benestar i salut i comporta tot un seguit de beneficis físics i psíquics. És possible que alguns factors com l’estrès, la falta de comunicació i l’esgotament interfereixin en la vida sexual de parella. Per això és important cuidar la relació sexual, que cadascú hi posi de la seva part per no caure en la rutina i aconseguir que la relació avanci i sigui tan o més satisfactòria que al principi. 

Cada cop més, les parelles tenen present que les joguines eròtiques poden tenir un paper en la relació sexual. Es calcula que un 98% de les persones tenen fantasies sexuals, entre les quals hi ha l’ús de joguines eròtiques. Les joguines són potenciadores del plaer, també en parella. Són una eina útil per fer gaudir la parella sexual. A més, compartir les nostres fantasies i experimentar noves formes de plaer pot ajudar a millorar la relació. Quan s’aconsegueix que l’altre frueixi també es potencia la nostra excitació i fa que l’experiència sigui millor per a les dues persones.

Mobi és una de les novetats de Platanomelón, perfecta per a qui tingui ganes d’innovar

On, com i amb qui vulguis

Un exemple perfecte de joguina que pot ajudar moltes parelles a trencar la rutina i buscar noves formes de plaer és Mobi, la novetat de Platanomelón, perfecta per a qui tingui ganes d’innovar. La marca de joguines eròtiques i complements llança aquest vibrador ideal per a parelles, un dos en un que estimula el clítoris i la vagina de forma independent i compta amb control remot. Està pensat per a les parelles que tenen ganes de jugar i experimentar amb un vibrador per passar-s’ho bé. Una joguina perfecta per a les parelles principiants que volen experimentar noves sensacions i també per a les parelles amb més experiència dins el món de les joguines eròtiques.

Cada cop més, les parelles tenen present que les joguines eròtiques poden jugar un paper en la relació sexual

En comparació amb altres joguines, té un disseny més avançat i còmode, és ergonòmica i precisa, dona més joc i plaer i, sobretot, està dissenyada per jugar-hi fora de casa. Són quatre peces: una s’introdueix a la vagina per a l’estimulació interna de la zona G; després hi ha el vibrador clitorial per a l’estimulació externa, que s’enganxa amb un imant que és a l’altra banda de la roba interior, i finalment hi ha el comandament que se cedeix a la parella sexual. El control remot és discret i intuïtiu al tacte i permet controlar els vibradors sense haver de treure’l de la butxaca. L’estimulació és personalitzable perquè compta amb quatre velocitats i quatre opcions de vibració, i es poden utilitzar de manera simultània o separadament. El seu disseny assegura una experiència discreta i molt silenciosa que ajudarà a gaudir molt més de les sensacions i la complicitat en parella. 

Així funciona Mobi

I és fàcil de carregar: només cal un carregador. Totes les peces s’uneixen i es carreguen alhora, així que t’oblides d’anar perdent-les o que algunes no estiguin carregades. Està fet de silicona hipoalergènica de màxima qualitat i és submergible a dutxes i banyeres. Cada vibrador té el seu propi motor independent per adaptar-se millor als genitals. Tot són detalls dissenyats per proporcionar plaer i millorar l’experiència. 

Com ho fem? 

Introduir una joguina sexual a la relació fomenta un espai de comunicació des que es planteja la possibilitat fins que es tria i s'hi juga. És tan senzill com fer saber a l’altre l’interès, els desitjos i les fantasies. Es recomana fer-ho amb antelació, dedicar un temps per parlar-ne amb calma i posar el focus en tot allò que pot aportar de positiu a la parella.

També és interessant explorar les possibilitats, les joguines disponibles i les que us poden encaixar millor. A la web de Platanomelón podreu trobar una gran varietat de productes que s’adapten a tots els gustos i parelles. Un cop s’ha fet la tria, val la pena explorar les possibilitats que ofereix per aprofitar-la al màxim. I aleshores ja és el moment d’experimentar i gaudir-ne. Com més fluida sigui la comunicació i més es practiqui, més enriquidora i plaent serà l’experiència.

És interessant explorar les possibilitats, les joguines disponibles i les que us poden encaixar millor

Beneficis de les joguines en parella

1.

Augmenten la complicitat i la confiança

Ajuden a conèixer el nostre cos i també a saber què funciona i què agrada més a l’altre, incrementant així el plaer en les trobades sexuals. Alhora, fomenten una comunicació oberta sobre el desig i les preferències. 

2.

Són un estímul per provar coses noves

Incorporar joguines sexuals dona peu a l’experimentació proporcionant sensacions noves i diferents. 

3.

Incrementen la satisfacció sexual

Comptar amb Mobi o altres joguines sexuals és un estímul extra que pot ser de gran ajuda a l’hora d’aconseguir orgasmes més potents. 

4.

Rebaixen els nivells d’estrès i possibles mals

Amb l’orgasme s'alliberen endorfines, les hormones que ens fan sentir bé i afavoreixen la qualitat del son, relaxen la musculatura i redueixen els mals de cap.

Per saber-ne més

És important cuidar la relació sexual i que cadascú hi posi de la seva part per no caure en la rutina
stats