Incident
Societat Successos 19/05/2023

La filla de Mick Jagger, condemnada a pagar 2.200 euros per haver agredit una policia a Eivissa

La seva parella ha estat condemnada a quatre mesos de presó

ARA Balears
1 min
Jada Jagger, filla de Mick Jagger

PalmaLa filla del cantant Mick Jagger ha estat condemnada, per un delicte de resistència greu, a pagar 1.400 euros de multa, i per un delicte de lesions lleu, al pagament de 800 euros d'indemnització per haver agredit una agent de la Policia Nacional a Eivissa.

El Jutjat d'Instrucció número 1 d'Eivissa en funcions de guàrdia ha fet aquest divendres un judici ràpid per conformitat contra ella i el seu company, que ha estat condemnat a quatre mesos de presó per un delicte d'atemptat contra l'autoritat. Els fets tingueren lloc dimecres, després que els treballadors d'un restaurant d'Eivissa avisassin la policia perquè una persona s'estava comportant de manera agressiva amb els clients i els treballadors de l'establiment. Els agents es varen entrevistar amb els treballadors, que els informaren que l'home els insultava a ells i també als clients.

Arran dels fets, la policia va sol·licitar a l'home que s'identificàs, tot i que s'hi va negar, i, finalment, va agredir els agents. Tot seguit, es va sumar a l'incident la filla de Mick Jagger, que va envestir una agent de la Policia Nacional.

stats