Successos
Societat Successos 11/08/2023

Ferits tres adults i un nin de dos anys en un accident entre dos cotxes a Inca

Els fets han tingut lloc al voltant de les 15.50 h

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU 061

PalmaTres persones i un nin de dos anys han resultat ferits lleus aquest divendres en un accident entre dos cotxes a Inca, els quals han fet diverses voltes de campana. Segons ha informat el SAMU 061 i ha recollit Europa Press, el succés ha tingut lloc al voltant de les 15.50 h, en el quilòmetre 27 de l'autopista d'Inca, en direcció cap a Alcúdia. En un dels cotxes hi anava un sol ocupant, que ha pogut sortir pels seus propis mitjans del vehicle; mentre que a l'altre hi viatjaven dos adults i un nin de dos anys.

Fins al lloc de l'accident s'hi ha desplaçat una ambulància medicalitzada, que ha assistit tots els implicats. Després de la valoració, una dona, a causa d'un traumatisme al braç, i el menor de dos anys han estat traslladats a l'Hospital d'Inca. L'infant no presentava lesions aparents, però s'ha decidit traslladar-lo a causa del fort impacte que ha sofert el cotxe.

Els altres dos adults implicats en l'accident no han requerit trasllat a l'hospital després de la valoració feta per l'equip mèdic del SAMU.

stats