Succés
Societat Successos 21/05/2023

Detenen un home per tenir una plantació de marihuana a ca seva

El detingut tenia fins a 60 plantes

ARA Balears
1 min
La plantació de marihuna al pis del detingut

PalmaLa Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local, ha detingut un home de 63 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, per tenir una plantació de marihuana de fins a 60 plantes al seu pis d'Establiments. L'arrest va tenir lloc aquest proppassat dimecres, 17 de maig.

Segons han informat, l'home ja havia estat detingut a principis del mes de març en el mateix pis quan uns veïns varen avisar la Policia, ja que presumptament havia manipulat el quadre elèctric i havia deixat sense llum la comunitat. L'home sumava fins a set denúncies per fets similars, entre els quals amenaces i danys. Aleshores, quan la Policia va escorcollar el domicili, va comprovar que l'home tenia una plantació de marihuana al traster amb 36 plantes.

Més endavant, quan l'home va tornar al pis, els agents varen assabentar-se que estava instal·lant una segona plantació. D'aquesta manera, varen sol·licitar l'escorcoll del domicili, que es va dur a terme dimecres, i varen localitzar-hi fins a 60 plantes de marihuana i 20 esqueixos de plantes. La Policia va arrestar l'home, va requisar les plantes i va desmantellar la plantació.

stats