Detingut
Societat Successos 25/01/2023

Detenen un home per masturbar-se davant una escola

La policia va rebre una trucada del centre docent avisant de la presència de l'home al carrer

ARA Balears
1 min
Policia Nacional.

PalmaLa policia ha detingut a Palma un home de 39 anys com a presumpte autor d'un delicte d'exhibicionisme, per masturbar-se entre el trànsit davant una escola amb menors d'edat. Els fets van ocórrer el matí d'aquest passat dimarts al barri de La Soledad.

La policia va rebre una trucada del centre docent avisant de la presència de l'home al carrer. Una vegada en el lloc, els agents es van entrevistar amb els testimonis, que van assenyalar el detingut com la persona que estava causant problemes. Concretament, els testimonis van explicar que l'home s'havia abaixat els pantalons, envaint el trànsit i fent gestos obscens cap als vianants mentre es tocava les parts íntimes, i fins i tot arribà a masturbar-se davant d'ells.

Els agents van poder observar que enfront del lloc on es trobava el detingut hi havia un centre escolar, les finestres del qual donaven a aquesta zona del carrer, i que hi havia menors. Els policies es van entrevistar amb el personal del centre docent. Els treballadors van relatar que en una de les aules, en la qual es troben alumnes menors d'edat, van poder observar a través de la finestra com el detingut estava entre el trànsit fent actes exhibicionistes cap a les finestres del col·legi. A més, segons els testimonis, mentre l'home es masturbava en direcció al col·legi proferia crits i gestos obscens.

stats