Successos
Societat Successos 09/08/2023

Detenen un grup de joves per agredir dues persones al passeig Marítim de Palma

Els fets varen tenir lloc la matinada del 14 de maig, quan un grup de joves va escometre un home i una dona sense motiu aparent

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut tres persones, dos homes (de 21 i 22 anys) i una dona (de 21) per haver agredit dos joves i una dona al passeig Marítim de Palma. Segons ha informat el cos policial en una nota de premsa, els fets varen tenir lloc la matinada del 14 de maig, a les 5.30 h, quan un grup de joves va escometre un home i una dona sense motiu aparent.

Les víctimes varen haver de ser traslladades a l'hospital a causa de les lesions. L'home és qui va tenir pitjor pronòstic, ja que presentava diverses fractures a la cara i ferides al cos. Els agents es varen fer càrrec de la investigació, arran de la qual varen aconseguir descobrir que hi havia diversos vídeos de l'agressió enregistrats pels veïns i que havien estat publicats.

Finalment, es va poder identificar diversos presumptes autors de les agressions, tres adults i dos menors. Així, es varen detenir els adults per dos delictes de lesions. El cos policial ha destacat que els dos homes tenen antecedents per diversos fets, mentre que un d'ells també suma diverses detencions. La investigació continua oberta i no es descarta que hi pugui haver més arrests.

stats