Prostitució
Societat Successos 09/04/2023

Detenen una dona per convertir ca seva en un prostíbul i tenir-hi 10 dones treballant en males condicions

Les dones dormien amuntegades en habitacions compartides amb lliteres

ARA Balears
1 min
Interior de l'habitatge-prostíbul

PalmaAgents de la Policia Nacional de Palma han detingut aquest dissabte una dona de 43 anys per un delicte relatiu a la postitució i contra els drets dels treballadors. La dona havia reconvertit ca seva en un prostíbul on tenia 10 dones treballant i vivint en males condicions, a qui cobrava un lloguer abusiu per dormir en habitacions compartides amb lliteres, on s'instal·laven fins a quatre dones.

Segons ha detallat la Policia en una nota de premsa, la investigació va començar el mes de març, arran de dues inspeccions en un habitatge prostíbul a Pere Garau. Allà varen detectar que hi havia 10 dones majors d'edat que hi treballaven en condicions perjudicials i lluny de ser reconegudes, valorades i incentivades com a treballadores. A més, la madame es quedava fins a un 50% de cada un dels serveis sexuals i els cobrava un lloguer abusiu per deixar-les dormir en habitacions on compartien lliteres.

A la casa també s'havia instal·lat una barra a l'estil d'un bar on se servien copes als clients.

Finalment, la Policia va fer una tercera visita, en aquesta ocasió amb Inspecció de Treball i Seguretat Social, en la qual es varen aixecar les actes corresponents i es va detenir la madame.

stats