Successos
Societat Successos 14/08/2023

Detenen un conductor kamikaze a l'autopista d'Inca

Els fets varen tenir lloc aquest diumenge a la matinada

ARA Balears
1 min
El cotxe ofical de la Guàrdia Civil

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària i per conduir sota els efectes de l'alcohol, ja que triplicava la taxa permesa. Segons ha informat la Guàrdia Civil i ha recollit Europa Press, els fets varen tenir lloc aquest diumenge a la matinada, quan varen rebre diverses cridades que alertaven d'un conductor que circulava en sentit contrari per l'autopista d'Inca a alta velocitat. L'home anava a cap a Palma pels carrils que es dirigeixen cap a Alcúdia.

En rebre l'avís, una patrulla de la Guàrdia Civil va començar a cercar a l'autopista, mentre que una altra, que circulava per enmig de la via, va retenir el trànsit, per facilitar a la primera patrulla interceptar el vehicle kamikaze. Una vegada varen localitzar el cotxe, varen intentar detenir-lo, sense èxit.

Després, quan la patrulla que estava retenint la circulació va veure el vehicle en qüestió, a l'altura del quilòmetre 18, li va fer diverses senyals perquè s'aturàs, tot i que el conductor les va ignorar. Llavors, els agents varen haver d'interposar el vehicle oficial per detenir l'altre i així evitar que pogués produir-se una col·lisió més greu amb la resta d'usuaris de la via.

stats