Agressió sexual
Societat Successos 05/08/2023

Detenen el client d'un hotel a Eivissa per intentar agredir sexualment una treballadora

La dona va aconseguir sortir de l'habitació després d'un descuit de l'individu

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Eivissa un home com a presumpte autor d'un delicte de retenció il·legal i agressió sexual en grau de temptativa contra una treballadora d'un establiment hoteler. Segons ha informat la Policia aquest dissabte, dia 29 de juliol, els agents van arrestar un individu de 44 anys com a presumpte autor d'un delicte de detenció il·legal i agressió sexual en grau de temptativa.

La intervenció va estar motivada per una telefonada al 091, en la qual s'explicava que en un establiment hoteler d'un barri d'Eivissa un client havia sol·licitat a una de les treballadores la seva presència a l'habitació i l'havia tancada demanant-li sexe.

Pel que sembla, l'home va arribar a oferir doblers a la treballadora de l'establiment a canvi de tenir-hi relacions sexuals. La dona, no obstant això, va aconseguir sortir de l'habitació després d'un descuit de l'individu. Una vegada els policies de la Brigada de Seguretat Ciutadana van arribar al lloc, els testimonis de l'establiment hoteler van corroborar els fets.

stats